Het Sint Maartensgilde gebruikt alleen de traditionele benaming. Het gilde gaat niet potverteren. Zij hebben hun financiële middelen voor andere doelen nodig, zoals kleding, vogelschieten, uitreden enz.

De avond werd met een welkom woordje geopend door de George Buiting. Hij bedankte de organisatoren van dit evenement en in het bijzonder Aard Bosch voor de locatie.

Een gezellige barbecue, casino spel en natuurlijk het kruisboogschieten vulde de vrijdagavond 24 juni 2016

Broeders en zusters hadden zich op buitenverblijf van Houtzagerij Bosch verzameld om daar met elkaar een feestje te bouwen. Niet iedereen kon aanwezig zijn. Enkele waren met vakantie of hadden andere afspraken.

De dames van gildebroeders hadden inkopen gedaan en stoelen en tafel klaar gezet. Het weer was fantastisch en men kon heerlijk buiten verblijven. Heerlijk vlees en salades vulde de magen van de broeders en zusters.

Peter van Emst had het goed druk een 25 schutters kon hij vermaken. De beste schutters was Sjaak Thijssen met zelfs drie tienen, daarna George Buiting en Therese van Bourgonje had de derde prijs. Ja er zitten prima schutters bij het gilde.

Onder leiding van Ben Bourgonje werd er flink gegokt. Ook hier was de deelname groot. Ben als bankdirecteur moest menigmaal aan een deelnemer uitbetalen. Maar ja, een bank kan niet failliet gaan werd er opgemerkt.

Er werd bijgepraat en iedereen is weer op de hoogte van het reilen en zeilen van de broeder of zuster.
Laaste artikel
Volgende artikel
Artikelen
Geen onderwerpen.