Gildebroeder Peter Draaijer overleden

Peter die al geruime tijd ziek was is zaterdag 14 oktober 2017 om 14 uur thuis overleden.

De condoleance is thuis, Allendelaan 3 in Epe en wel op dinsdag 17 oktober 2017:

- van 17.00 uur tot 18.00 uur voor de buren

- van 18.00 uur tot 19.00 uur voor de kennissen en

- van 19.00 uur tot 20.30 uur voor de familie.

De crematie is op woensdag 18 oktober 2017 om 16.30 uur in crematorium Kranenburg, te Zwolle.

Peter was één van de eerste gildebroeders in Epe. Hij was zeer betrokken bij de activiteiten van het gilde. Door zijn ziekte moest hij de laatste tijd afhaken.

Peter is een geboren en getogen Epenaar. Heeft altijd in Epe gewoond. Is jarenlang bij de ANWB wegenwachter geweest. Peter is 73 jaar geworden

Het Sint Maartensgilde, bestuur, leden en broeders wensen Ineke en de kinderen veel sterkte bij dit grote verlies. We herinneren het ons nog allemaal. Peter en Ineke creatief in hun optreden.

Verborgen talenten.

De dames van de broeders van het Sint Maartensgilde waren donderdag 18 februari 2015, bij Ineke Draaijer om een Victoriaanse roos te maken.... Niet alleen voor de roos nee, ze hadden lekkere hapjes gemaakt om even als de broeders te praten over de aller daagse dingen van het leven. Soms gecompliceerd , dan weer vol vuur en vlam.

Dan komen verborgen talenten naar voren. Wat een muzikaal en creatief vermogen hebben de dames. Maar bijzonder is wel Ineke met haar aangepaste Rembrandt, die we allemaal kunnen bekijken op de site en facebook. Daarnaast speelt ze fantastisch accordeon, die wij strak gaan beluisteren.

Niet alleen Ineke maar Peter is ook zo'n talent. Samen met Ineke kregen de aanwezigen een prachtig stuk accordeon muziek te horen. Er werd mee gezongen en het enthousiasme van de dames was te horen en te zien. Shapo!